Сайдинг AMERICAN SIDING

Сайдинг  AMERICAN SIDING

Сайдинга придоби огромна популярност в областта на фасадните технологии за декорация на сградите. Използването на този материал за защита на структурните компоненти на къщите от въздействието на неблагоприятни фактори на околната среда и значително може да им удължи живота.

Използвани за тези цели обшивка е изработена от специално PVC - съединение и се  състои от различни багрила, модификатори и цветни стабилизатори . Сайдинга се състои от два слоя: вътрешен и външен . Външният слой определя естетически характеристики, като например неговия цвят и текстура повърхност и вътрешния слой осигурява механична якост на продукта.


* Дълготрайност –AMERICAN SIDING-50 - годишна гаранция на своите продукти.

* Възможността да издържат на неблагоприятни условия. Винилов сайдинг не губи своите характеристики при температура от -50 ° C до +50 ° C. Този материал е устойчив на случайни удари ,гниене или плесен.
* Разнообразието и естетика.В допълнение, сайдинга скрива различни дефекти в стените , направени по време на изграждането на къщата .

* Лесна инсталация и ниско тегло . За да се завърши изграждането на този материал не се изисква по-нататъшно укрепване на стените
В допълнение, винилов сайдинг не се нуждае от допълнителни грижи като дава възможност за допълнителна изолация в дома ( изолацията се поставя между стената и завършващи профили ) .

 

Монтажът на сайдинга може да бъде извършен върху:

Дървена скара, изработена от калиброван сух материал със сечение 3/4 см. и укрепена за стената с дюбели или Метална конструкция от CD, UD или UW поцинковани профили, укрепени към външната стена с дюбели.

Покажи : Списък / Решетка
Покажи :
Сортиране по :
American siding-цвят бял №002
Сайдинг облицовки Име     САЙДИНГ БЯЛ Цвят     002 БЯЛ Дължина ..
12,90лв
American siding-цвят ванилия №003
Име     САЙДИНГ ВАНИЛИЯ Цвят     003 ВАНИЛИЯ Дължина см   ..
12,90лв
American siding-цвят клей №006
Име     САЙДИНГ КЛЕЙ Цвят     006 Клей Дължина см     ..
12,90лв
American siding-цвят мока №005
Име     САЙДИНГ МОКА Цвят     005 Мока Дължина см     ..
12,90лв
American siding-цвят съни №009
Име     САЙДИНГ СЪНИ Цвят     009 Съни Дължина см     ..
12,90лв
sidingconstruction.24bg.eu сайдинг фасадни облицовки
Сайдинг облицовки | Екстериорни винилови облицовки | Сайдинг Констракшън © 2018 - Designed by Sidingconstruction