Сайдинг композитен WPC

Композитни сайдинг облицовки

Използват се за декоративно стенно покритие на фасади и вертикални повърхности. WPC облицовките се произвеждат по специална технология от дървесни стърготини,пластмаса и добавки, гарантираща нейната здравина, лесна поддръжка и дълъг живот. Области на приложение на szpc сайдинг: като външна и вътрешна облицовка на офиси, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения, къщи, вили, сауни, всякакви мокри или влажни помещения.

Характеристика и предимства на WPC Сайдинг :

-композитни панели за стена от дърво и пластмаса;

– водоустойчиви;

– не се напукват;

– елегантна дървена текстура;

– по време на производство не се използват корозивни и опасни химикали;

– не се боядисва, лакира, байцва;

– избор на различни видове повърхности и цветове;

– напълно екологична облицовка

 

WPC сайдинг WS

Едностранен сайдинг с релеф от тесни ивици – профилът, който издържа на влага, студ, топлина и други климатични условия. Лесна система за скрит монтаж. Може да се монтира върху алуминиеви профили или скари за гипсокартон. Размери: Ширина: 125 мм , Дебелина: 7 мм на стената, 15 мм с крачетата, Дължина: 2,20 м WPC сайдинг е стенна облицовка, подходяща за всякакви външни фасади на къщи, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения.

WPC сайдинг ND

Двустранен сайдинг, който от едната страна е декорирана с тесни ивици, а от другата е изцяло гладък. Лесна система за скрит монтаж на крепежите.. Може да се монтира върху алуминиеви профили или скари за гипсокартон. Размери: Ширина: 150мм , Дебелина: 17 мм , Дължина: 2,20 м Този вид фасадна облицовка може да бъде използван и за подова настилка. Тъй като няма фуга, както при другите декинги, е също подходящ и за вътрешни оформления. Монтира се директно с видии, като те остават скрити в канала. WPC сайдинг е стенна облицовка, подходяща за всякакви външни фасади на къщи, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения

Външни WPC облицовки

Сайдингът от WPC (дървесно-полимерен композит) е ултрамодерен материал, създаден на базата на дървесно брашно и специално лепило (композит). Комбинацията от технологии ви позволява да направите красиви и издръжливи фасади на достъпна цена. Може да се използва и при изграждането на модерни огради.

exterior-wall
Предлагаме да закупите фасадни панели от WPC от известния  производител Deckplast. Компанията от дълги години произвежда декинг и сайдинг и има доказани технологии, модерно оборудване и доказани компоненти.
 
плюсове:
 
здравина (плътна структура на предния панел)
надеждна защита на къщата (предпазва стените от дъжд и слънце)
стилен външен вид (дървен вид), 
не гние, не е податлив на насекоми
дълъг експлоатационен живот

 

WPC сайдинг

от 52.90лв/кв.м

В нашите офиси можете да видите мостри, както и да изчислите необходимото количество материал. Ние организираме доставката и монтажа на материали в разумен срок на разумни цени.