Подпрозоречни первази

Подпрозоречни дъски

Нашите вътрешни первази са изработени от висококачествено PVC ламиниран с CPL. Благодарение на изисканото качество и дълготрайност на материала прозорците са в перфектна хармония с традиционната естетика, както и с модернистичните интериорни материали за довършителни работи.

Гладка и равна повърхност за лесно почистване – прозоречните первази са силно устойчиви на влага, мръсотия, химикали, драскотини и деформации, дължащи се на температурата.

Вътрешни подпрозоречни первази

Вътрешните прозоречни первази предоставят трайно и стилно решение за завършване на прозорците, като същевременно са практичен елемент от интериора на всяко помещение. Камерните первази са издръжливи и леки, а разноцветните декори, в които се предлагат, позволяват отличното им съчетание с всеки вариант на интериорния дизайн. Те се характеризират с бърз монтаж и елегантност. Предлагат се на цели дъски с дължина 300 или 600см Дебелина 20мм

Външни подпрозоречни первази

Външните прозоречни первази предоставят трайно и стилно решение за завършване на прозорците. Те се характеризират с бърз монтаж и елегантност. Предлагат се на цели дъски с дължина 300 или 600см Дебелина 9мм

Первази за прозорци

 

ПВЦ перваза е направен от устойчив поливинилхлорид. Устойчив е на влага, не се деформира под въздействието на температурни колебания и има добра устойчивост на механични натоварвания. Покритието е направено от ламиниращ филм, който не избледнява под слънчева светлина и издържа на температурата. По време на монтажа повредите на пластмасовия перваз на прозореца са изключени поради специална защита – монтажно фолио. След инсталирането се отстранява.

pervaz3
Можете да уточните размерите и цените на первазите от PVC от нашите консултанти. Те ще ви помогнат да изберете правилните аксесоари, въз основа на параметрите на прозореца, дълбочината и дължината на стената под отвора на прозореца. Стоките, които магазинът ни продава, са подбрани въз основа на качеството и разнообразието на асортимента.

 

Подпрозоречни дъски

от 13.90лв/л.м

Ако е решено да промените старите прозорци на нова дограма, логично е да промените и елементите на прозореца. Ще изглежда органично и естетически приятно. Первазите за прозорци имат много предимства:

• те са по-леки и по-трайни от дървесината,

• са по-евтини от мрамор,

• изглеждат толкова привлекателни, колкото компоненти, изработени от естествени материали.