Софит за стрехи

Облицовки за стрехи

Софит  панели от PVCпредназначени за покриване на стрехите на покрива роизвеждат се по същество в два цвятабял и кафяв, тъй като те са гъвкави и подходящи за всеки цвят като покривни и фасадни материали

Виниловият софит е много удобен и гъвкав материал за стрехи. Софита бива два видаперфориран и не перфориран. Перфорираните панели се използват за допълнителна вентилация на подпокривното пространство. Неперфорираният софит се използва за покриване на стрехите навесибеседки и веранди, а именно, когато не се изисква вентилацията.

Софит-перфориран и неперфориран

Облицовката за стрехи Софит орех на VOX Profile е издръжлива, лека, нетоксична, от незапалим материал, който е устойчив на разлагане, ръжда, плесен, гъбички и всякакъв вид вредители и насекоми. Иновативната система CLICK и повишената твърдост на панелите гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Полуматираната повърхност и структурата на панела идеално имитират пластовете на дървото, а перфектно подбраната цветова гама позволява съчетаването им с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати.

  • sofit_bial
  • sofit_grafit
  • sofit-kafqvo
  • sofit-oreh
  • sofit-zlaten-dub

Софит

 

Осигурява ефективна вентилация на пространството под покрива за предотвратяване на конденз. Той също е декоративен елемент, защото скрива долната част на покрива и му придава чист и завършен вид.

Предимствата на софита:

-не са податливи на гниене и корозия;

-осигурява на покрива необходимата вентилация; -не поддържа изгарянето;

-не провежда електрически ток;

-лесен за инсталиране,

-удобен и лесен за грижи;

-устойчив на физическа деформация;

-екологично чисти.

sofit1
Софит използва се за външна декорация на покриви. Предимствата му са устойчивост на температурни крайности, устойчивост на пожар, бърз монтаж . Освен това софита не се нужде от допълнително защитно покритие или боядисване, а широката гама от цветове ще осигури най-подходящия избор на външно покритие..

 

Софит

от 22.90лв/кв.м

Произвеждат си няколко вида софит, които се различават по цвят; размери; наличие на перфорация.